Alla inlägg under oktober 2008

Av sandra jörgensen strand - 9 oktober 2008 15:25

ja de e jag faktiskt.


först har jag världens finaste å underbaraste kille som jag gör allt för å han gör värkligen ALLT FÖR MEJ! DE KALLAR JAG KÄRLEK I HÖGSTA GRAD!

han är helt klart den bästa killen som finns<3<3<3<3<3


sen har ja världens BÄSTA MAMMA O PAPPA!  som alltid har stöttat mej vad de än gäller!dom e dom bästa,älskar dom av hela mitt hjärta<3<3tack för att ni finns här mina älskade föräldrar<3<3<3<3<3ni är bäst!


sen har jag emmy o emelie...åå ni är ju bara fööör underbara! de finns inga ord som kan beskriva hur mycke ja älskar er..de e sjukt mycke.skulle inte klara mej utan er..haha gud va jag skulle ha tråkigt då<3

vi 3 förevigt mina hjärte gull<3


sen har jag världens bästa mormor o farmor som e helt klart dom coolaste o snyggaste som finns =D..älskar er massvis<3<3<3<3


sen har jag världens bästa madde,kristoffer,nova o keyla som bara e sååå underbara.jag älskar er alla så mycke,å ni har alltid funnits/finns här för mej!älskar att umgås med er<3<3<3


hela släkten min är bara fööör underbar...jag älskar er alla sååå mycket<3<3<3


svärmor min..man kan inte säga mer än underbar! du är helt klart bäst!älskar dej<3


jenny penny...de finns ju inga ord som kan beskriva dej...för du är du..å de är jag så lycklig över..tack för att du finns i mitt liv gumman,love you<3<3


ALLA MINA ÄLSKADE,NI GÖR MITT LIV VÄRT ATT LEVA 1000 GÅNGER OM<3!

Av sandra jörgensen strand - 8 oktober 2008 09:28

idag e de onsdag å de är en bra dag idag!


har lite ont i huvudet idag me..men de går bra ändå,de ända jag är orolig över är att jag ska få ett sånt där annfall igen =/


idag ska ja första träffa min´underbara kusin o emelie,vi ska sooola! ska bli så sköönt!...innan de kanske jag ska upp till haninge centrum å köpa en mys dress jag sätt där!

sen bär ja hem till kusinen å slingar hennes hår.


sen efter maten blir de hem till madde å kris...killarna ska spela badminton å madde ska hjälpa mej med mitt hår idag,ska bli spännanade å se hur de blir =D.


ne nu ska jag lägga mej i soffan å vila en stund innan jag börjar tömma diska maskinen å stoppar i allt annat skit.


jusdet måste ju bara säga att jag har inte rökt på en och en halv vecka idag!!!!så STOLT!


massa pusssar till er mina vänner<3333

Av sandra jörgensen strand - 7 oktober 2008 19:44

å jag sitter å väntar på hjärtat mitt,han jobbar fortfarande =(..

ska kolla på uggly betty kl 8 sen kl 9 är de desperata hemmafruar =D..vet inte hur de stavas på engelska=)


imorgon blir de av att vara hemma..ska sola me kussen sen blir de bara lungt!


jaja nu orkar ja inte skriva mer..har skiit ont imagen =/...just nu har ja otur med min kropp känner ja..först va ja sjuk en vecka,sen hände de här..vaknar väll upp i veckan å väger 159 kg eller nått =/.


jaja hoppas ni alla mår bra iallafall.

pussar<3

Av sandra jörgensen strand - 7 oktober 2008 10:36

ja de va det igår =(...


jag va på jobbet med den nya tjejen som jobbar istället för mamma,eftersom hon är i cypern!

allt började bra..men väl på den sissta butiken...först svimmade jag en gång,sen höll ja på svimma en 2 gång,men satte mej ned så ja inte skulle falla,de började svartna för båda ögonen..sen såg jag ljusa pricklar som fladdrade förbi ögonen hela tiden..de va så himla läskigt...ringde markus å frågade honom om han kunde hämta mej i vh när ja hade slutat för ja va så rädd att jag skulle svimma igen. men så blev de inte..han fick komma till akuten i södertälje...där låga ja i sängen med slangar i armarana å spydde som en gris...usch!..jag kom in till akuten vid 11 tiden sen fick jag åka där ifrån vid 5 tiden..med den srägande huvudvärken å den tomma magen...kunde inte äta nått jag bara spydde o spydde!..kunde inte ens dricka vatten de kom oxå upp lika fort...men doktorn konstaterade iallafall att jag åkt på migrän..FYFYFYFYFY FANFANFANFAN! de gör så himmla ont å man mår piss,men fick iallafall medecin tills nästa gång jag får ett annfall.

idag mår ja bättre men mår illa o har lite ont i huvet.


de är så typiskt att allt sånnt här ska hända när mamma inte jobbar...så tror inte min chef är så jätte glad på mej just nu.men de skiter jag i just nu,tänker må bra innan jag jobbar,så jag inte får en till attack.


sen måste jag säga TACK TILL MITT UNDERBABA HJÄRTA SOM KOM SÅ FORT HAN KUNDE TILL MEJ Å SATT DÄR MEDANS JA SPYDDE O BABA SÅV..SEN BÄDDADE NER MEJ I SÄNGEN OCH SLÄCKTE NER HELA HUSET SÅ DE VA KOL SVART.TACK ÄLSKLING DU ÄR BÄST I VÄRLDEN,OCH PÅ LÖRDAG SKA VI BO PÅ HOTELL Å MYSA DU O JAG FÖR DÅ ÄR DE ETT ÅR FÖR OSS<3<3<3<3


kram på er alla<3

Av sandra jörgensen strand - 5 oktober 2008 16:16

i fredags efter jobbet åkte jag å lingen å herkules upp till dalarna..vi åkte vid halv fem å vi var framme vid kvart över 8.


fan va mysigt vi haft..badat bastu,äldat massa träd å grillat korv på öppen eld...jag trivs så himla bra med alla i has släkt..jag älskar dom av hela mitt hjärta..jag HAR värkligen den BÄSTA killen med den BÄSTA familjen<3

är så himlans lycklig med dej markus salander<3

nästa helg firar vi ett år!!!..ska bo på hotell i stan å bara gå å mysa i stan å äta god mat..sen på kvällen blir de vin å bubbel bad på rummet<3

ååå längtar redan<3


nu är vi hos mamma å pappa...ska äta här idag igen =)..men dom åker ju imorgon =D..mormor ska oxå hit å äta..ska bli kul att träffa henne..va såå himla länge sen.


jaja nu ska ja sätta på mej ett par andra byxor, mina mjukisar är heeelt blöta efter promenaden i regnet med vovvarna.


ha en bra kväll..skriver kanske nått ikväll!


puss33

Av sandra jörgensen strand - 2 oktober 2008 19:58

jag måste ju bara få säga att jag har världens bästa kille!!!

han är den underbaraste,snällaste,finaste,snyggaste å charmigaste som finns!

han finns alltid vid min sida vad de än gäller,han ställer alltid upp!

han är min soulmaite! vi är som gjorda för varandra. nu när ja träffat honom så vet jag hur de är att älska på riktigt.nu vet jag vad riktig kärlek är<3

han har gjort mitt liv till de bästa i världen..en kille som min älskade markus är svår att hitta. men jag har värkligen haft turen på min sida!


du ska veta att jag älskar dej mer än allt på denna jord,jag lever för att älska dej hjärtat mitt!du är de bästa som finns!du och jag förevigheters evigheters evigheter<333

Av sandra jörgensen strand - 2 oktober 2008 18:15

ja tänk er jag fick min fina rosa mobil...tack mamma o pappa ni e dom bästa som finns.gud va glad ja e =D...nu behöver ja inte skämmas mer..nu vill jag alltid sitta i telefonen å prata =D...hahah va töntig man e igänligen..men fan,mobilen e ju typ ens liv!


å imorgon blir de nog en ny digitalkamera..längtar!..min e heeeelt cp-skadad..sen tappade jag den i golvet på fyllan =)..så batteri luckan e ju paj =/...så får vi se om ja har en imorgon efter jobbet =)


ja imorgon bär vi av till dalarna..ska bli så skönt att få lite frisk luft..gud älskar värkligen de där stället..ingen tv..inget  rinnande vatten..man lever värkligen som förr i tiden,skiit mysigt!


ja som ni förstårså ska ja pallra mej iväg till jobbet imorgon =)..äntligen..konstigt nog ahar ja saknat jobbet,å mamma såklart<3

man blir ju deppig av att vara hemma förlänge.


sen måste ja ge en applåd till mej sj som varit rökfri i hela 5 dagar..*klappklappklappklappklapp* tack så mycke,tack,tack =D


nu sitter jag å väntar ppå att min älskling ska ringa..så vi kan beställ gooda maten från oden =) godaste maten ever<3


jaja nu ska ja dricka upp min varma(men har hunnit bli kall nu)oboy...


höres senare..pussar till er från mej<3

Av sandra jörgensen strand - 2 oktober 2008 15:32

ja de gör ja nu...jag hoppas jag får en ny mobil idag..pallar inte med min jävla tegelsten läängre...vågar ju knappt ta upp den ur fickan när de ringer lixom =S.....skandalllllllllllllllll!!!!

hoppas mamma e på bra humör idag..de borde hon vara eftersom dom åker ju till cypern på måndag..då kanske hon e lite generös <3 man får ju hoppas på de bästa!!!!


ja idag har ja städat lite..suttit vid båda burkarna...satt på en tvätt maskin..å målat klart de röda på hönshuset =D..gud så duktig jag e.

sitter å väntar på mor min,att hon ska ringa å säga att hon e på g hemmåt..då drar ja till VH å solar 20 min..ska bli nice! sen blir de ja förhoppningsvis centrum kolla mobbe å sen hjälpa mamma att handla lite saker tills dom åker..solkräm å sånt.

sen blir de väll till att hjälpa henne med vovvarna så hon slipper gå ut med dom..hon har ju faktiskat vart å jobbat så de e de minta ja kan göra.

sen vänta på karln min som ska komma med ODEN mat till oss..han ska jobba typ till halv sju sen drar han raka vägen till ODEN sen hem till mamma o pappa.


ska kolla hockeyn ikväll oxå..djuargården mot.....ja jag kommer inte ihåg villka de va mot..men hoppas dom vinner iallafall<3


nu har ja babblat på så mycke så ja sj inte skulle orka läsa allt jävla dravel ja skrivit =D..men hoppas ni orkade de iallafall.


skriver senare puss å adjö..


ps.håll tummarna för mej med ny mobbe ;D



Ovido - Quiz & Flashcards