Alla inlägg under augusti 2009

Av sandra jörgensen strand - 19 augusti 2009 12:49

nu är de bara 3 veckor o 3 dagar till du är beräknad att komma till oss <3 du anar inte hur mycke vi lääängtar efter dej! de är så spännande att de inte är långt kvar nu..till vi får krama om dej pussa dej å hålla om dej hela tiden! å viska i dina små öron att vi ÄLSKAR dej!

vi längtar efter dej Caspian Markus Mickael salander <3

pussar o kramar din mamma o pappa <3 + herkules så klart!

Av sandra jörgensen strand - 18 augusti 2009 15:48

idag tog jag bussen fem över tio till kusinen i tungelsta =) herkules är såå klart med...hon å oscar kom å mötte oss. så gick vi hem till henne, vi har suttit å snackat massa skit heela dagen lång, har vart så mysigt. nu sitter jag hos henne å väntar på att få skjuts hem av min älskade farbror..så snäll e han =) försöker få tag i hjärtat..vill ha vaskos sallad idag..mmm men han vill inte svara på mitt mess =/ så får väl ringa honom innan hem gång så jag vet hur ja ska göra med maten.

imorgon e de onsdag =) då ska ja nog hem till mamma å pappa å vara där hela dagen å sen kl 16 blir de vattengympa =D ska träffa emelie där oxå.

lillen har bökat massor idag =D så mysigt..älskar dej mitt allt <3

Av sandra jörgensen strand - 16 augusti 2009 19:45

min mamma kom å hämtade mej vid halv 12 tiden idag =) vi drog in till stan..åå gud så varmt de va där inne, å mycke folk oxå. vi strosade runt i massa butiker..jag inhandlade en body med bob marley på (va ett måste) sen en jätte fin t-tröja till markus, en ett par mjukisbyxor, sen av mamma fick jag 2 ammnings BH, en mamma tröja som jag även kan ha efter, en pearcing kula till min läpp, sen en munktröja..världens snällaste mamma har jag <3 sen fikade vi, kollade lite till i affärer sen käkade vi..blev kött med potatisklyftor å bea..jätte gott va de. sen en rolig tåg resa hem =D

så just nu är jag helt slut...har ont i hela kroppen! så nu ska ja ut med vovven min sen lägga mej i soffan å bara sega =)

imorgon ska vi på föräldrar kurs oxå =) ska bli kul.

ha de bäst! pussar sandra <3

Av sandra jörgensen strand - 15 augusti 2009 15:15

ja som sagt..har varit super dålig på att uppdatera på senaste =/..har ju varit på semester å haft mycke att göra här hemma med barnrummet å allt, men nu e allt klart =) de är såå fint! är riktigt nöjd.

har vart hos nya barnmorskan..hon va jätte trevlig..allt va såå bra så =) känns så ovärkligt att snart e han här hos oss <3 längtar såååå!

idag är de lördag å markus börjar jobba på måndag =( triiist! men men. har haft en mysig semester tillsammans iallafall <3

idag ska vi på kräftskiva hos mamma o pappa =D även jenny å sirpa ska dit, ska bli riktigt kul! gillar inte kräftor men ändå..själva stämningen är såå mysig ;D men finns massa annat gott oxå!

ne nu ska ja väl hoppa in i duschen å sen börja fixa mej!  ha en bra lördags kväll mina vänner!

kramar sandra <3

Av sandra jörgensen strand - 6 augusti 2009 22:13

ja de är ju redan augusti =) å snart e de september =D jipppie VÅRAN månad! äntligen! GUD så ja längtar.

nu har vi målat i barnrumet..de e skit coolt, ser ut som en kloss vägg med olika färger...sen har vi satt upp spjällsängen..den e så fin! så nu börjar vi få ordning..imorgon drara vi till dalarna å kommer hem på måndag..sen blir de jakt efter en garderob å en bokhylla sen är de typ klart i barnrumet <3 på onsdag är de barnmorske besök igen =) de är lika kul varje gång, ska ju byta till en annan nu, min går ju i pansion mitt i allt =/ men men hon vi ska träffa nu är säkert lika bra =) hoppas!

lill killen rullar runt å har sej i magen, e nog jätte trångt där inne nu =) men snart kommer han äntligen ut till mamma o pappa som lääängtar såååååå <3 gud så ja ska pussa o krama på dej när du e här!

ne nu ska ja in å duscha å innan de dricka lite vatten! ni får ha en BÄST helg, så skriver jag när ja e hemma igen!

pussokram sandra!

Ovido - Quiz & Flashcards