Alla inlägg den 10 juni 2009

Av sandra jörgensen strand - 10 juni 2009 15:44

men man måste ju ut ändå när man har hund...gick upp i skogen en bit, sen va ja DY blöt om fossingarna =/ på vägen hem så mötte ja ullis med sina två söta vovvsingar (ronja o norpan) så ja gick hem å bytte till lite varmare kläder å ett par gummisar =) sen bar vi ut i skogen, gud va herkules hade de skoj..han va så glad för han fick busa med sin älsklings tjej (ronja). GUUUUD vilken dålig kondis man har som gravid =) hade nog bättre kondis som rökare tror ja ;) ne så illa e de inte, men dålig är den iallafall. man hänger inte riktigt me när man e ute å går.

nu sitter ja å väntar på att vi ska åka på föräldrar gruppen =) ska bli såå spännande =)

ne nu ska ja börja med maten så den e klar när hjärtat kommer hem. puss o kram s.

Av sandra jörgensen strand - 10 juni 2009 13:07

japp kl 18 idag är vi på huddinge sjukhus, vi ska på föräldrar grupp =) ska bli super kul å spännande. skriver mer om de imorgon.

idag när ja vaknade ville inte näsan min va med mej =/ va jätte snorig å trodde faktiskt att ja skulle dööö av hetta! men som tur va gjorde ja inte de ;) så jag bestämde maj för att va hemma idag å bara ta de lungt..hoppas de är bättre imorgon så ja kan jobba på fredag.

har inte mycka planerat idag..tänkte gå en liten skogs promenix med vovven min sen dammsuga lite eller nått..blev inge dammsug igår..va för seg för de =) så de får bli av idag istället.

ja å sen blir de att göra en skink sallad tills lovley kommer hem, sen drar vi till huddinge =)

ne nu ska ja klä på mej å gå en sväng i de "fina" vädret.

pussokram sandra

Ovido - Quiz & Flashcards